Wat we doen

Loonadministratie : Persoonlijk, correct, gedreven, zorgeloos,langdurig

Qzem is er voor u van ‘Hire’ tot ‘Retire’. Naast de maandelijkse loonverwerking en de wettelijke aangiftes zorgen wij ook voor de nodige documenten bij in- en uitdiensttreding,  C-documenten, indexaties, eco/maaltijdcheques,… .


Vanuit onze jarenlange ervaring op het gebied van loonverwerking maken wij het verschil. We werken snel en correct waarbij u als klant steeds centraal staat,  dit tijdens, en indien nodig, ook buiten de reguliere kantooruren. We geloven daarnaast ook heel sterk in het persoonlijk contact.

Wij zorgen samen mét u voor een zorgeloze en correcte opvolging van uw personeelsdossiers.

Naast de loonverwerking biedt Qzem u ook on-site ondersteuning voor  uw personeelsbeleid en loonverwerking. Dit niet alleen voor onze eigen klanten maar voor elke HR-afdeling. Tijdelijke ondersteuning nodig of geconfronteerd met langdurige afwezigheid van een vaste medewerker binnen uw HR-afdeling ? Hier bieden we graag een oplossing voor aan !

Tenslotte geloven we heel sterk in ons eigen kunnen en gaan we voor een langdurige samenwerking waarbij wij geen enkele reden hebben om u, als klant, te gijzelen met langdurige contracten. Waar onze concurrenten een opzeg-termijn hanteren die ‘worst case’ kan uitlopen tot 18 maanden,  werkt u met ons samen omdat u tevreden bent over onze service. Contractueel kan je bij ons dan ook elk kwartaal het contract beëindigen !